Кристофер Робин

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Кристофер Робин

Во новиот филм што доаѓа од студиото Дизни, ги следиме животните приказни на Кристофер Робин, сега како возрасен човек и старите омилени ликови, Вини Пу и неговото семејство.

Оригинален наслов: Christopher Robin
Почеток на филмот: 02.08.2018
Траење на филмот: 107 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Фантазија, Семеен
Глумци: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss
Режија: Marc Forster
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кристофер Робин порасна, го има своето семејство и неговиот бизнис, но неговите животни обврски го одалечуваат од соништа и безгрижниот живот. Во моментот кога мисли дека нема излез од патеката, повторно се сретнува со стариот пријател, Вини, кој ќе му помогне да ја врати радоста во својот живот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.