Ништо од Божиќ оваа година

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ништо од Божиќ оваа година

Оригинален наслов: Christmas Is Canceled
Почеток на филмот: 16.12.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Janel Parrish, Dermot Mulroney, Hayley Orrantia, Mirelly Taylor, Michael Naizu
Режија: Prarthana Mohan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Таткото на Ема започнува да излегува со нејзината непријателка од средно и таа мора да започне мисија да ги раздели.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.