Кариран Нинџа

Кариран Нинџа

Приказната е за Алекс, ученик кој добива нинџа кукла од неговиот чичко Стјуарт по патувањето во Тајланд.

Оригинален наслов: Ternet ninja
Почеток на филмот: 02.05.2019
Траење на филмот: 81 Минути
Земја / година: DNK/2018
Жанр: Анимација, Комедија
Глумци: Anders Matthesen, Alfred Bjerre Larsen, Emma Sehested Høeg
Режија: Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen
Дистрибутер: Cutaway Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Синхронизиран на албански
  • Дигитал 2D

Содржина

Алекс наскоро сфаќа дека чудната шарена кукла со копчиња неместо очи е всушност жива и може да му помогне да се заштити од насилниците на училиште. Меѓутоа, кога Алекс одлучува да возврати на услугата, тој открива дека нинџа куклата е опседната и дека тој има мисија да ја одмазди.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.