Шарлатан

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Шарлатан

Приказна која го одзема здивот. Приказна за еден човек кој е надарен со особено исклучителни способности, а во позадина настаните од педестите години....

Оригинален наслов: Charlatan
Почеток на филмот: 18.02.2021
Траење на филмот: 118 Минути
Земја / година: CZE, POL, SVK/2020
Жанр: Драма, Историски
Глумци: Ivan Trojan, Josef Trojan, Juraj Loj
Режија: Agnieszka Holland
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказна која го одзема здивот. Приказна за еден човек кој е надарен со особено исклучителни способности, а во позадина настаните од педестите години....

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.