Тајниот живот на мачките

Тајниот живот на мачките

Том е дебела и мрзелива мачка која често седи замислена на прозорецот. Живее со синот Тино во удобен стан во градот каде што е и роден и во чија удобност ужива.

Оригинален наслов: Cats
Почеток на филмот: 11.10.2018
Траење на филмот: 111 Минути
Земја / година: CHN/2017
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура
Режија: Gary Wang
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D

Содржина

Том е дебела и мрзелива мачка која често седи замислена на прозорецот. Живее со синот Тино во удобен стан во градот каде што е и роден и во чија удобност ужива. Поради трауми од минатото, се плаши од надворешниот свет и не сака да излегува надвор од станот. Од друга страна пак, неговиот син, Тино, иако никогаш не излегол од станот, надворешниот свет неодоливо го привлекува. Конечно, еден ден тие ќе мораат да го напуштат станот и тогаш почнува неверојатната авантура.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.