Cat person

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Cat person

Оригинален наслов: Cat Person
Почеток на филмот: 11.04.2024
Земја / година: FRA, USA/2023
Жанр: Драма, Хорор, Трилер
Глумци: Emilia Jones, Nicholas Braun, Geraldine Viswanathan, Isabella Rossellini, Hope Davis, Christopher Shyer, Liza Koshy, Josh Andrés Rivera
Режија: Susanna Fogel
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Кога Маргот, студентка во втора година на факултет, оди на состанок со Роберт кој е постар од неа, таа открива дека тој не одговара на Роберт со кој флертувала преку пораки.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.