Кармен, МЕТ, 2019

Кармен, МЕТ, 2019

Композитор: Жорж Бизè
Диригент: Луи Лангрè
2 февруари 2019 година во 18:55ч
Времетраење: 225 минути

Оригинален наслов: Carmen (Opera), NY MET, 2019
Почеток на филмот: 02.02.2019
Траење на филмот: 225 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Опера, Пренос во живо
Глумци: Clémentine Margaine, Aleksandra Kurzak, Roberto Alagna, Alexander Vinogradov
Режија: Louis Langrée
Дистрибутер: Cikanek management
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Клементин Марген ја игра улогата на заводничката, заедно со Роберто Алања кој ја воодушеви публиката на „Во живот во HD“ во улогата на Дон Хозе во 2010 година. Диригент на продукцијата на сер Ричард Ејр е Луи Лангрè, инаку една од омилените на репертоарот на Met.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.