Капетанка Марвел

Капетанка Марвел

Керол Данверс станува еден од најмоќните херои на универзумот кога Земјата станува вклучена во средината на галактичката војна помеѓу два вида вонземјани.

Оригинален наслов: Captain Marvel
Почеток на филмот: 07.03.2019
Траење на филмот: 124 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace
Режија: Anna Boden, Ryan Fleck
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Капетанка Марвел од студиото на Марвел е сосема нова авантура, од до сега неоткриената историја на филмскиот универзум на Марвел која ја следи Керол Денверс на патот да стане една од најмоќните херои во универзумот. Во време кога војната меѓу два вида на вонземјани ја зафаќа и Земјата, Денверс и мала група нејзини сојузници ќе се најдат во средиштето на конфликтот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

KingArti, 29.12.2018

Mnogu mi se svigja filmot

Ми се допаѓа како овој филм го поставува секој друг филм што претходно беше прикажан, easter eggs внатре во филмот. Brie Larson е одличен како Carol Danvers, Марвел никогаш не се разочарува со изборот на актери. Skrulls се навистина изненадувачки во целост, и пресвртот беше интересен. 8/10

EbonyMaw, 07.03.2019

SUPER FILM EDVAJ CHEKAM END GAME

Edzie, 10.03.2019

Убавина!