Callas: Paris, 1958

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Callas: Paris, 1958

Оригинален наслов: Callas: Paris, 1958
Почеток на филмот: 02.12.2023
Траење на филмот: 90 Минути
Земја / година: FRA/2023
Жанр: Документарен, Музички
Режија: Tom Volf
Дистрибутер: Piece of Magic Entertainment
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Бидете сведоци на магичниот глас и присуство на Марија Калас за време на нејзиното деби во Париз, додека изведува селекција на арии од значителни опери. Овој историски настан, наречен и случување на векот, се пренесувал во живо ширум Европа. Ова било и првото емитување во живо на телевизиските екрани во историјата. И сега, по прв пат, овој посебен настап може да се проследи во целост и во боја во кината низ цел свет.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.