Повикот на дивината

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Повикот на дивината

Адаптирана од омилената класика, „Повик на дивината“ живописно ни ја носи на големото платно приказната за Бак.

Оригинален наслов: Call of the Wild
Почеток на филмот: 20.02.2020
Земја / година: USA/2020
Жанр: Авантура, Драма
Глумци: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillian, Bradley Whitford
Режија: Chris Sanders
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Адаптирана од омилената класика, „Повик на дивината“ живописно ни ја носи на големото платно приказната за Бак, домашно куче со големо срце, чиј домашен живот се превртува наопаку кога е наеднаш преселен од удобноста на својот дом во Калифонија во дивините на Алјаска за време на Златната треска во 1890. Како најмладиот член на тим за достава на пошта на санки, а подоцна и лидер на истиот тим, Бак ги преживува своите најголеми авантури и наоѓајќи го своето место во светот и станувајќи сам свој господар.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.