Збогум морони

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Збогум морони

Тешко болна жена се одлучува да тргне во потрага по детето кое била приморана да го напушти во својата петнаесетта година.

Оригинален наслов: Adieu les cons
Почеток на филмот: 14.01.2021
Траење на филмот: 87 Минути
Земја / година: FRA/2020
Жанр: Драма, Комедија
Глумци: Virginie Efira, Albert Dupontel, Nicolas Marié
Режија: Albert Dupontel
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Лудата потрага низ администрацијата ја носи лице во лице со еден постар човек на работ на растројство, како и со господинот Блан чиј ентузијазам е импресивен.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.