Bring the soul: The Movie

 Bring the soul: The Movie

Следејќи ја нивната епска турнеја “Love Yourself” , БТС триумфално се враќаат на големото филмско платно со BRING THE SOUL: THE MOVIE.

Оригинален наслов: Bring the Soul: The Movie
Почеток на филмот: 07.08.2019
Траење на филмот: 105 Минути
Година: 2019
Жанр: Документарен, Музички
Глумци: RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V, Jung Kook
Режија: Park Jun Soo
Дистрибутер: Trafalgar Releasing
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Светејќи посилно од било кое светло на сцената, сега групата нѐ поканува позади неа. На денот на нивниот последен концерт во Европа, на еден покрив во Париз, БТС ја раскажуваат нивната приказна од искуството стекнато настапувајќи пред илјадници обожаватели, до искуството стекнато запознавајќи нови градови низ планетата. Кратко поглед во светот на БТС, подалеку од сцената, интимни дискусии на групата, проследени со спректакуларни перфроманси од турнејата, ова е настан кој не смее да се пропушти. Патувањето на БТС продолжува.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.