Брамс:Момчето 2

Брамс:Момчето 2

Откако едно семејство се преселува во Хилшир палатата, нивниот син се спријателува со куклата Брамс која е со човечка големина.

Оригинален наслов: Brahms: The Boy II
Почеток на филмот: 05.03.2020
Земја / година: USA/2019
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Katie Holmes, Christopher Convery, Ralph Ineson, Owain Yeoman, Anjali Jay
Режија: William Brent Bell
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Откако едно семејство се преселува во Хилшир палатата, нивниот син се спријателува со куклата Брамс која е со човечка големина.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.