Boss level

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Boss level

Оригинален наслов: Boss Level
Почеток на филмот: 13.05.2021
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Трилер, Научна фантастика
Глумци: Mel Gibson, Annabelle Wallis, Naomi Watts
Режија: Joe Carnahan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Пензиониран припадник на Специјалните сили е заробен во временска јамка која никогаш не завршува на денот на неговата смрт.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.