Малиот директор:Семеен бизнис

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Малиот директор:Семеен бизнис

Браќата Темплтон се пораснати и повеќе не се толку блиски. Но, ново бебе директор со нова технологија има начин како да ги спои повторно и како да го развие семејниот бизнис.

Оригинален наслов: The Boss Baby: Family Business
Почеток на филмот: 23.09.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Комедија
Режија: Tom McGrath
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Браќата Темплтон се пораснати и повеќе не се толку блиски. Но, ново бебе директор со нова технологија има начин како да ги спои повторно и како да го развие семејниот бизнис.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.