Клуб на задоволни жени: Следно поглавје

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Клуб на задоволни жени: Следно поглавје

Оригинален наслов: Book Club: The Next Chapter
Почеток на филмот: 11.05.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен
Глумци: Jane Fonda, Mary Steenburgen, Diane Keaton, Don Johnson, Candice Bergen
Режија: Bill Holderman
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ова продолжение на хит филмот од 2018 Клубот на задоволни жени, го следи патувањето на четири нови пријателки кои својот книжевен клуб го носат во Италија на едно женско патување кое никогаш не го направиле.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.