Црната Вдовица

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Црната Вдовица

Скарлет Јохансон ја повторува својата улога како Наташа Романоф (Црната вдовица) во првиот филм од Phase Four во светот на Марвел.

Оригинален наслов: Black Widow
Почеток на филмот: 08.07.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Авантура, Научна фантастика
Глумци: Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Rachel Weisz
Режија: Cate Shortland
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Скарлет Јохансон ја повторува својата улога како Наташа Романоф (Црната вдовица) во првиот филм од Phase Four во светот на Марвел. Освен неа, во овој филм ќе ги погледнеме и Дејвид Харбор како Red Guardian, Рејчел Вајс како Мелина и македонката Симона Живковска во улога на една од неколкуте црни вдовици.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.