Black Box

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Black Box

Оригинален наслов: Boite Noire
Почеток на филмот: 30.09.2021
Траење на филмот: 129 Минути
Земја / година: FRA/2021
Жанр: Драма, Трилер
Глумци: Pierre Niney, Lou de Laage, Andre Dussollier
Режија: Yann Gozlan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Млад и талентиран аналитичар на црни кутии има задача да ја пронајде причината за смртоносната несреќа на еден сосема нов авион.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.