Црниот Адам

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Црниот Адам

Оригинален наслов: Black Adam
Почеток на филмот: 20.10.2022
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Фантазија, Научна фантастика
Глумци: Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Aldis Hodge
Режија: Jaume Collet-Serra
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Речиси 5000 години откако му беа подарени моќи од египетските богови, Црниот Адам е ослободен од затворот и е решен да му ја демонстрира на светот неговата смисла за правда во модерниот свет.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.