Birds of Prey(и еманципацијата на фамозната Харли Квин)

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Birds of Prey(и еманципацијата на фамозната Харли Квин)

Сте слушнале некогаш за полицаецот, канаринецот, психопатот и принцезата на мафијата?

Оригинален наслов: Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Почеток на филмот: 06.02.2020
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Авантура, Криминалистички
Глумци: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Ewan McGregor, Rosie Perez, Ali Wong
Режија: Cathy Yan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сте слушнале некогаш за полицаецот, канаринецот, психопатот и принцезата на мафијата? "Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)" е испревртена приказна раскажана од Харли лично, онака како што Харли знае и умее. Кога најнарцисоидниот негативец од Готам, Роман Сионис и неговата десна рака, Жаж, ја таргетираат младата девојка Кес, го превртуваат градот наопаку за да ја најдат. Патиштата на Харли, Хантрес, Црната Канаринка и Ренее Монтоја се вкрстуваат и оваа неочекувана група девојки нема избор освен да се здружат и да го победат Роман.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.