Семејството Бигфут

Семејството Бигфут

Филмот „Семејството Бигфут“ е продолжение на филмот „Синот на Бигфут“ кој ја имаше својата премиера во кината во 2017.

Оригинален наслов: Bigfoot Family
Почеток на филмот: 06.01.2022
Земја / година: BEL, FRA/2020
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен
Режија: Jérémie Degruson, Ben Stassen
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Таткото ја користи својата новостекната слава за да се бори против нафтена компанија од Аљаска. Но кога тој исчезнува, синот, мајката, еден ракун и една мечка одат кон северот за да го спасат таткото.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.