Биби и Боби во Снешковград

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Биби и Боби во Снешковград

Оригинален наслов: Биби и Боби во Снешковград
Почеток на филмот: 10.12.2022
Траење на филмот: 40 Минути
Земја / година: MKD/2022
Жанр: Анимација, Авантура, Семеен
Глумци: Слаѓана Вујошевиќ, Сашко Коцев, Сашка Димитровска, Никола Ристановски
Режија: Никола Чикос
Дистрибутер: Продукција на Светот на Биби ДОО
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Каква новогодишна авантура! Неверојатна, возбудлива и како и секогаш - непредвидлива! Биби и Боби патуваат со снешкото Гого кон Снешковград за таму да ја пречекаат Новата година. Но, Снешковград е пуст и тивок. Каде се сите снешковци? Зошто никој не ја прославува Новата година? Гледајте ја оваа возбудлива новогодишна сказна за да дознаете.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.