Биби, Боби и една снешкастична Нова година

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Биби, Боби и една снешкастична Нова година

Оригинален наслов: Волшебна новогодишна бајка со Биби и Боби
Почеток на филмот: 12.12.2021
Траење на филмот: 40 Минути
Земја / година: MKD/2021
Жанр: Анимација, Авантура, Семеен
Глумци: Слаѓана Вујошевиќ, Сашко Коцев, Никола Ристановски, Сашка Димитровска
Режија: Никола Чикос
Дистрибутер: Продукција на Светот на Биби ДОО
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Весела новогодишна ноќ во домот на Биби. Биби, Зази, мама Ана и тато Тино се подготвуваат да ја китат елката, а на гости се дојдени и Боби и Зина. Некој прави колачиња, некој изведува магионичарски трикови, се пеат весели песнички и... никој не насетува какви волшепства, изненадувања и најнеобични пријателства ќе им донесе на Биби и Боби оваа „снешкастична“ Нова година. Јееј!

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.