Најдобриот роденден досега

Најдобриот роденден досега

Оригинален наслов: Best Birthday Ever
Почеток на филмот: 02.02.2023
Земја / година: DEU, NLD, SWE/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Семеен
Режија: Mikael Ekbladh
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (0)

Достапна технологија

  • Синхронизиран
  • Дигитал 2D

Содржина

Таканаречениот долгоочекуван роденден ќе биде сосема поинаков отколку што тој си го замислуваше. Помалата сестричка се разболува и никој нема време да слави со Кале. Тој бега од дома во знак на револт кон неговата баба, која всушност живее прилично блиску. Едноставно, за да стигне таму, прво мора да помине низ шумата

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.