Берлин, те сакам

Берлин, те сакам

Во претходните продолженија, обработени се романтичните приказни во Париз, Њујорк и Рио де Жанеиро. Секој филм се состои од најмногу 10 епизоди кои ја илустрираат универзалноста на љубовта во големите градови низ светот.

Оригинален наслов: Berlin, I Love You
Почеток на филмот: 14.02.2019
Траење на филмот: 120 Минути
Земја / година: DEU/2019
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson
Режија: Dianna Agron, Peter Chelsom
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Берлинската приказна се состои од 9 епизоди. Овој филм можел да се вика и Берлин што го сакам, каде се спојуваат различни мажи и жени и раскажуваат за своите љубовни приказни. Емоциите извираат од познатите места низ градот, но и од скриените ќошиња каде расцветуваат стари и нови љубови. Главна идеја на серијалот е да се добие впечаток дека градот е жив организам, кој дише и љуби низ мултикултурна идентификација која прави луѓето меѓу себе да поделат емоции на универзална љубов.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.