Барби

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Барби

Оригинален наслов: Barbie
Почеток на филмот: 20.07.2023
Земја / година: USA, GBR/2023
Жанр: Авантура, Фантазија, Комедија
Глумци: Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma Mackey, Helen Mirren, Will Ferrell
Режија: Greta Gerwig
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

За да живееш во земјата на Барби, треба да бидеш совршен на совршено место. Освен ако немаш егзистенцијална криза. Или си Кен.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.