Вавилон

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Вавилон

Оригинален наслов: Babylon
Почеток на филмот: 19.01.2023
Земја / година: USA/2022
Жанр: Драма, Историски, Комедија
Глумци: Brad Pitt, Margot Robbie, Jean Smart, Diego Calva, Li Jun Li
Режија: Damien Chazelle
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Приказна за преголема амбиција и нечуен успех, ги следи подемот и падот на неколку ликови низ ерата на нескротлив раскош и изопаченост во раниот Холивуд.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.