Burn the Stage: the Movie

Burn the Stage: the Movie

Burn the Stage: The Movie е првиот филм од BTS, кој покажува што се случувало позади сцената на нивната светска турнеја – BTS WINGS TOUR и за да ја открие целата приказна како овој бенд доживеа светска слава.

Оригинален наслов: Burn the stage: The Movie
Почеток на филмот: 15.11.2018
Траење на филмот: 85 Минути
Година: 2018
Жанр: Документарен
Дистрибутер: Trafalgar Releasing
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Burn the Stage: The Movie е првиот филм од BTS, кој покажува што се случувало позади сцената на нивната светска турнеја – BTS WINGS TOUR и за да ја открие целата приказна како овој бенд доживеа светска слава. Овој настан, кој не смеете да го пропуштите, доловува интимен поглед кон секојдневните случувања на најпознатиот бојбенд. Ексклузивна снимка и нови еден-на-еден интервјуа со членовите на BTS, им дава на фановите можност накратко да погледнат во нивните животи.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

TamaraBTS, 24.10.2018

BTS

Би благодарам што го прикажувате филмот ! :D