BLACKPINK THE MOVIE

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

BLACKPINK THE MOVIE

Оригинален наслов: BLACKPINK: THE MOVIE
Почеток на филмот: 04.08.2021
Траење на филмот: 100 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Документарен, Музички
Глумци: JISOO, JENNIE, ROSÉ, LISA
Режија: Caroline Suh
Дистрибутер: Trafalgar Releasing
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Женската група обожувана низ цел свет, BLACKPINK, ја слават 5-годишнината од нивното постоење со деби на нивниот филм BLACKPINK THE MOVIE, кој е и посебен подарок за BLINKs, да се потсетат на старите настапи и да уживаат во истите. BLACKPINK е група составена од JISOO, JENNIE, ROSÉ, и LISA чија слава низ светот расте експлозивно откако за прв пат се претставија на светот на 08.08.2016. Последните 5 години беа луди и сите спомени, смешки на сцената и нивните најсјајни моменти се завиткани како подарок за сите фанови во овој филм. Во овој филм ќе може да погледнете ексклузивни интервјуа, поарака за фановите, спомени од изминатите 5 години како и сегмент на секоја од членките и нивните уникатни карактеристики. Со овој филм ќе се почувствувате како да сте во првите редови на најдобриот концерт на BLACKPINK.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.