Одмаздници: Завршница

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Видете ги сите коментари
Одмаздници: Завршница

Кулминацијата на 22-те меѓусебно поврзани филмови, четвртиот дел на Avengers ќе ја привлече публиката да биде сведок на пресвртницата на ова епско патување. Нашите сакани херои навистина ќе разберат колку е кревка оваа реалност и жртвите што мора да се направат за да се носат со неа.

Оригинален наслов: Avengers: Endgame
Почеток на филмот: 25.04.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Акција, Авантура, Фантазија
Глумци: Brie Larson, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Josh Brolin, Chris Hemsworth, Chris Evans, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Paul Rudd
Режија: Anthony Russo, Joe Russo
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Кулминацијата на 22-те меѓусебно поврзани филмови, четвртиот дел на Avengers ќе ја привлече публиката да биде сведок на пресвртницата на ова епско патување. Нашите сакани херои навистина ќе разберат колку е кревка оваа реалност и жртвите што мора да се направат за да се носат со неа.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Видете ги сите коментари

Ognjan1, 02.04.2019

Movie of the year

This movie will be the best movie we had in many years

Thor123, 02.04.2019

Best

ZelenTikvar, 27.04.2019

Wasnt miserable.

I mean, it didn't follow the comics and there were a lot of asspulls, movie felt like it was made by BuzzFeed, one too many dead memes but, it was still a great movie none the less. Also *spoiler* Who needs the bully hunters when you've got Thor?