Меч со две острици

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Меч со две острици

Оригинален наслов: Fire
Почеток на филмот: 17.11.2022
Земја / година: FRA/2022
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен, Трилер
Глумци: Juliette Binoche, Vincent Lindon, Grégoire Colin, Bulle Ogier
Режија: Claire Denis
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Љубовен триаголник составен од една жена и двајца мажи, нејзиниот долгогодишен партнер и неговиот најдобар пријател, нејзин поранешен љубовник.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.