Аватар: Патот на водата

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Аватар: Патот на водата

Оригинален наслов: Avatar: The Way of Water
Почеток на филмот: 15.12.2022
Траење на филмот: 190 Минути
Земја / година: USA/2022
Жанр: Акција, Авантура, Научна фантастика
Глумци: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis
Режија: James Cameron
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Џејк Сали живее со своето ново семејство на планетата Пандора. Откако познатиот непријател се враќа за да си ја доврши работата што ја започнале, Џејк мора да работи со Нејтири и армијата Нави за да ја заѓтитат планетата.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.