Аватар(ре-издание)

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Аватар(ре-издание)

Оригинален наслов: Avatar
Почеток на филмот: 22.09.2022
Земја / година: USA/2009
Жанр: Научна фантастика, Авантура
Глумци: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Stephen Lang
Режија: James Cameron
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Маринец параплегичар, пратен на уникатна мисија на месечината Пандора е растргнат меѓу следење на наредбите и заштитување на светот на кој се чувствува како дома.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.