Ава

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ава

Ава е смртоносен убиец, која работи за тајна организација и која патува низ светот и специјализира во високо-профилни убиства.

Оригинален наслов: Ava
Почеток на филмот: 11.02.2021
Траење на филмот: 96 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Акција, Криминалистички
Глумци: Jessica Chastain, Colin Farrell, Geena Davis, John Malkovich
Режија: Tate Taylor
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Ава е смртоносен убиец, која работи за тајна организација и која патува низ светот и специјализира во високо-профилни убиства. При една таква задача, нешто тргнува наопаку и е приморана да се бори за својот опстанок.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.