Астерикс: Тајната на волшебниот напиток

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Астерикс: Тајната на волшебниот напиток

На филмските платна се враќаат Астерикс и Обеликс - двата најголеми стрип јунаци кои го носат препознатливиот хумор во кој ќе уживаат и децата и возрасните.

Оригинален наслов: Astérix: Le secret de la potion magique
Почеток на филмот: 20.12.2018
Земја / година: FRA/2018
Жанр: Анимиран / цртан
Глумци: Christian Clavier, Guillaume Briat, Alex Lutz
Режија: Alexandre Astier, Louis Clichy
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Тајната на волшебниот напиток е новата филмска адаптација за авантурите на непобедливите јунаци кои пред големото платно го носат целото семејство. Друид Панорамикс одлучува дека е време да се обезбеди иднината на селото. Придружуван од Астерикс и Обеликс, тој започнува да патува низ светот на Галите во потрага по талентиран млад друид за да ја пренесе тајната на волшебниот напиток.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.