Проклетството на Артур

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Проклетството на Артур

Оригинален наслов: Arthur, malédiction
Почеток на филмот: 28.07.2022
Земја / година: FRA/2022
Жанр: Хорор
Глумци: Thalia Besson, Mikaël Halimi, Jade Pedri, Lola Andreoni, Mathieu Berger
Режија: Barthélemy Grossmann
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Алекс е 18-годишен млад човек. Тој со години е голем обожавател на сагата за Артур и Минимојс. Кога неговата група пријатели му нуди да оди во напуштената куќа каде што се снимал филмот, тие не се свесни дека ќе паднат во смртоносен заговор.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.