Artemis Fowl

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Artemis Fowl

Артемис Фаул, чудо од дете со посебна вештина за пронаоѓање, успева да најде тајно општество со самовили, се со цел да го најде својот татко.

Оригинален наслов: Artemis Fowl
Почеток на филмот: 28.05.2020
Земја / година: USA/2019
Жанр: Авантура, Акција
Глумци: Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Judi Dench, Josh Gad, Nonso Anozie
Режија: Kenneth Branagh
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Артемис Фаул, чудо од дете со посебна вештина за пронаоѓање, успева да најде тајно општество со самовили, се со цел да го најде својот татко.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.