Пат околу светот за 80 дена

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Пат околу светот за 80 дена

Оригинален наслов: Around the World in 80 Days
Почеток на филмот: 01.09.2022
Траење на филмот: 82 Минути
Земја / година: BEL, FRA/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Режија: Samuel Tourneux
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Млад мајмун, желен да о запознае светот, го прифаќа предизвикот од една алчна жаба и тргнува на пат околу светот за 80 дена.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.