Аквамен

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Аквамен

Aqauman ја открива приказната во која младиот Артур Кари дознава дека е престолонаследник на подводното царство на Атлантида и ќе мора да истапи пред другите, за да ги води своите луѓе и да стане херој на светот.

Оригинален наслов: Aquaman
Почеток на филмот: 13.12.2018
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman
Режија: James Wan
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

Aqauman ја открива приказната во која младиот Артур Кари дознава дека е престолонаследник на подводното царство на Атлантида и ќе мора да истапи пред другите, за да ги води своите луѓе и да стане херој на светот.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.