Ентмен и Осата

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ентмен и Осата

Додека Скот Ланг го балансира својот живот како супер херој и татко, Хоуп ван Дин и доктор Хенк Пим го водат во нова итна мисија каде што заедно со Осата одат во борба која ќе открие тајни од нивното минато.

Оригинален наслов: Ant-Man and the Wasp
Почеток на филмот: 05.07.2018
Траење на филмот: 117 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Авантура
Глумци: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne
Режија: Peyton Reed
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 3D
  • Дигитал 2D

Содржина

По „Капетан Америка: Граѓанска војна“, Скот Ланг се бори со последиците од неговиот избор како супер херој и татко. Додека се бори да го избалансира својот живот како татко и како Ентмен, Хоуп ван Дин и доктор Хенк Пим го испраќаат во нова итна мисија. Скот мора уште еднаш да го облече костумот и да научи да се бори заедно со Осата како тим што работи заедно за да ги открие тајните од своето минато.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

, 07.07.2018

Awesome movie

Го видов филмот пред 2 дена на премиерата, беше прекрасно и имаше многу смешни моменти во него, и тоа беше убав палетен чистач од Infinity War, и беше релаксирачко и интензивно во исто време. Приказната се случува 2 години по настаните на Captain America: Civil War и веднаш пред Infinity War. Значи филмот сам по себе е содржан, но ако не сте го виделе Avengers филмот можеби ќе сакате да ги прескокнете средните и пост кредитни сцени, бидејќи тие се полни со спојлери.

прикажи повеќе прикажи помалку