Анна

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Анна

Зад запрепастувачката убавина на топ моделот - Ана Полиат се кријат неверојатна моќ и вештини што ја прават една од најстрашните владини убијци.

Оригинален наслов: Anna
Почеток на филмот: 20.06.2019
Траење на филмот: 119 Минути
Земја / година: FRA/2018
Жанр: Акција, Трилер
Глумци: Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy, Helen Mirren, Lera Abova
Режија: Luc Besson
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Зад запрепастувачката убавина на топ моделот - Ана Полиат се кријат неверојатна моќ и вештини што ја прават една од најстрашните владини убијци.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.