Филмот на лутите птици 2

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Филмот на лутите птици 2

Ред, Чак, Бомб и останатите нивни пријатели се изненадени кога зелените прасиња им предлагаат да ги остават на страна разликите и да се обединат во борбата против нивниот заеднички непријател.

Оригинален наслов: The Angry Birds Movie 2
Почеток на филмот: 08.08.2019
Траење на филмот: 96 Минути
Земја / година: FIN, USA/2019
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Комедија
Режија: Thurop Van Orman, John Rice
Дистрибутер: Continental Film doo
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

Агресивните птици од островот покриен со мраз, планираат да користат елаборирано оружје за да го уништат птичјиот и свинскиот начин на живот. По одбирањето на најдобрите и најсилните, птиците и прасињата доаѓаат со план да го превземат островот, да го деактивираат уредот и да се вратат во нивниот не допрен рај.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.