André Rieu - Shall We Dance? (2019)

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

André Rieu - Shall We Dance? (2019)

Концертот кој е снимен во Мастрихт, неговиот роден град, секоја година привлекува илјадници фанови од сите страни на светот. Средновековниот плоштад е позадината на незаборавниот концерт исполнет со хумор, забава и емоции за сите возрасти – и секако, прекрасна музика.

Оригинален наслов: André Rieu - Shall We Dance? (2019)
Почеток на филмот: 21.09.2019
Година: 2019
Жанр: Концерт
Режија: André Rieu
Дистрибутер: Piece of Magic Entertainment
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Концертот кој е снимен во Мастрихт, неговиот роден град, секоја година привлекува илјадници фанови од сите страни на светот. Средновековниот плоштад е позадината на незаборавниот концерт исполнет со хумор, забава и емоции за сите возрасти – и секако, прекрасна музика. Величенствениот валцер бил голема инспирација за Андре низ неговата кариера, што три-четвртинскиот такт на многу начини е ритамот на неговиот живот. Се надеваме дека ќе уживате во овој магичен концерт – со омилените класици и дополнителни сцени за кино публиката, пристап до бекстејџ зоната, интервјуа со Андре и специјална содржина со неговиот диригент и оркестарот. Подгответе се да бидете маѓепсани од оваа прослава на танцот на големото платно. Ќе танцуваме ли?

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.