Изолиран

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Изолиран

Откако глобалната пандемија претворила милони луѓе во зомби, главниот лик, Ејден не му преостанува ништо друго освен да се крие во својот дом и да се обиде да преживее. Додека светот е во целосен хаос, неизвесно е дали Ејден ќе може да ја издржи оваа борба за опстанок.

Оригинален наслов: Alone
Почеток на филмот: 01.04.2021
Траење на филмот: 92 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Tyler Posey, Summer Spiro, Donald Sutherland
Режија: Johnny Martin
Дистрибутер: MCF MKD Skopje
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Откако глобалната пандемија претворила милони луѓе во зомби, главниот лик, Ејден не му преостанува ништо друго освен да се крие во својот дом и да се обиде да преживее. Додека светот е во целосен хаос, неизвесно е дали Ејден ќе може да ја издржи оваа борба за опстанок.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.