Аладин

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Аладин

"Аладин" е возбудлива приказна за шармантното момче Аладин кое поголем дел од животот го поминува на улица, храбрата и одлучна принцеза Јасмин и духот од ламбата кој може да биде главен во одредувањето на нивната судбина.

Оригинален наслов: Aladdin
Почеток на филмот: 23.05.2019
Траење на филмот: 128 Минути
Земја / година: USA/2019
Жанр: Авантура, Фантазија, Семеен
Глумци: Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Mena Massoud
Режија: Guy Ritchie
Дистрибутер: 2i Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D
  • Дигитал 3D

Содржина

"Аладин" е возбудлива приказна за шармантното момче Аладин кое поголем дел од животот го поминува на улица, храбрата и одлучна принцеза Јасмин и духот од ламбата кој може да биде главен во одредувањето на нивната судбина.

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

Viktor Atanasov, 26.06.2019

Odlicen film mora da se gleda, sekoja minuta bese uzivanje