Некои легенди се создадени за лет

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Некои легенди се создадени за лет

Оригинален наслов: Air
Почеток на филмот: 06.04.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Драма
Глумци: Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis, Chris Tucker
Режија: Ben Affleck
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сони Вакаро и Nike пробуваат да го придобијат почетникот кошаркар Мајкл Џордан, за да создадат партнерство што ќе го револуционира спортскиот свет и современата култура.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.