Аинбо: Духот на Амазон

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Аинбо: Духот на Амазон

Оригинален наслов: Ainbo: Spirit of the Amazon
Почеток на филмот: 16.09.2021
Земја / година: NLD, PER/2021
Жанр: Анимиран / цртан, Авантура, Семеен
Режија: José Zelada, Richard Claus
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Аинбо е епско патување на младата хероина и нејзините духовни водичи - Дило, слатко и смешно армадило и Вака, голем и забавен тапир. Сите заедно одат на патување да го спасат нивниот дом во величествената амазонска прашума.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.