После сѐ: Финале

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

После сѐ: Финале

Оригинален наслов: After Everything
Почеток на филмот: 14.09.2023
Траење на филмот: 93 Минути
Земја / година: USA/2023
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Josephine Langford, Stephen Moyer, Mimi Keene, Benjamin Mascolo
Режија: Castille Landon
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Сите времиња за почеток

Cineplexx Skopje City Mall
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.