После сѐ: Пад

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

После сѐ: Пад

Како што Теса ја носи најголемата одлука во својот живот, така сѐ ѝ се менува. Откритија за нејзиното семејство, а потоа и за Хардин, фрла сѐ што претходно мислела дека знае во сомнеж и иднината за која се бореа изгледа многу далечна.

Оригинален наслов: After We Fell
Почеток на филмот: 09.09.2021
Земја / година: USA/2021
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Mira Sorvino, Arielle Kebbel, Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Rob Estes
Режија: Castille Landon
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Како што Теса ја носи најголемата одлука во својот живот, така сѐ ѝ се менува. Откритија за нејзиното семејство, а потоа и за Хардин, фрла сѐ што претходно мислела дека знае во сомнеж и иднината за која се бореа изгледа многу далечна.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.