После сѐ: Судир

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

После сѐ: Судир

Хардин секогаш ќе биде...Хардин. Но дали е навистина истиот во кој Теса се заљуби, или бил странец цело тоа време?

Оригинален наслов: After We Collided
Почеток на филмот: 11.02.2021
Траење на филмот: 105 Минути
Земја / година: USA/2020
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Dylan Sprouse, Selma Blair, Charlie Weber
Режија: Roger Kumble
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Таа посакува да си отиде. Но не е толку лесно. Не покрај сите тие сеќавања од страсните ниќи поминати заедно.Сепак, Теса не е сигурна дека може да издржи уште едно прекршено ветување. Таа е насочена кон своите студии и новото возбудливо практикантство во издавачката куќа Ванс. Таа исто го има привлечено вниманието на Тревор, згоден колега, кој е точно тоа што на неа ѝ треба. Хардин знае дека згрешил, најверојатно неговата најголема грешка до сега. Сака да ја исправи таа грешка и да ги надмине своите демони. Нема да с еоткаже од Теса без борба. Но, дали може да се смени? Дали ќе се смени...за љубов? Животот повеќе нема да биде ист.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.